Wednesday, January 28, 2009

Information

Blog ini khas untuk perbincangan akademik untuk guru-guru KHB sekolah menengah. Maklumat pentaksiran juga boleh diperoleh dengan melayari www.sabah.net.my/cpy/kajiwebpbs

Maklumat terkini akan 'update' kemudian. Anda dialu-alukan memberi pendapat untuk berkongsi bersama.Sekian..

9 comments:

suhaimi said...

tahniah,
satu usaha yang murni dalam perkongsian ilmu dan maklumat tentang pentaksiran berasaskan sekolah bagi mata pelajaran kemahiran hidup bersepadu

suhaimi said...

Semua pentaksir hendaklah melengkapkan Carta Gantt bagi merekodkan tempoh aktiviti setiap modul dalam tahun berkenaan. Jangan tak buat atau buat-buat tak tahu pula apabila pentaksir luaran datang. malu nanti...

rohani said...

Bila agaknya PPD nak panggil taklimat untuk pentaksir kawasan daerah nie.....Tanya2 semua main "tak tau" jek....Heh3..Dah la nak cari PKw pun ramai yg menolak...ALASAN UTAMA..apa lagi..."claim"...APA PUN PERJUANGAN KENA DITERUSKAN...

Anonymous said...

tahniah dengan pelancaran/penerangan yang di buat malam tadi tentang web blog ini. Moga-moga dengan adanya kemudahan ini, akan mdapat menambahkan lagi iltizam guru-guru KHB untuk memantapkan keputusan PMR bagi subjek ini.

KHB said...

Dengan harapan guru-guru sekalian boleh sebarkan kepada guru-guru di sekolah.

Mohd Fathi said...

Tahniah kerana berjaya melahirkan blog ini. Semoga kita semua akan dapat manfaat yang baik. Tolong masukkan penerangan tentang konstruk dalam blog nie. Sekian

Orang Asli Sabah said...

Blog ni tak update lah

Anonymous said...

fathi tolong bagi email kamu, nanti saya bagi tentang konstruk

teacher cynthia said...

HAI..saya ahli baru blog ini..hehehhe....cynthia george..mengajar d smk bundu tuhan ranau...